Da li su važni prolećni modni trendovi



Ako volite modu, proleće je definitivno vaše omiljeno godišnje doba. Sveže boje i lagana garderoba čine ga posebnim i jedva čekamo da pokažemo svetu kako izgledamo kada pređemo iz naručja zime u zagrljaj proleća. Proleće je sezona kada možete pokazati svoju kreativnost u izboru modnih komada i dodataka, a mi vam predstavljamo neke od najvećih prolećnih trendova za ovu sezonu.

Pastelne boje


U ovoj sezoni, nežne i slatke boje su apsolutni hit. Pastelne nijanse poput bledo roze, svetlo plave, limun žute i mente zelene dominiraju kolekcijama brendova širom sveta. Ove boje se mogu kombinovati sa svime od farmerki do suknji i daju vašoj garderobi neophodnu svežinu i ženstvenost.

Denim


Denim je uvek u modi, ali ovog proleća se ističe. Pored klasičnih farmerki i jakni, teksas je prisutan i u obliku haljina, suknji i košulja. Izaberite svetle farmerke sa pastelnim majicama za opušten i ležeran izgled.


Retro komadi


Retro izgled je ponovo popularan ove sezone. Ako želite da izgledate kao da ste upravo izašli iz šezdesetih ili sedamdesetih, izaberite retro komade. Dezeni sa cvetnim motivima, kravate oko vrata, široke nogavice i jarke boje samo su neki od trendova koji su se vratili na modnu scenu.

Vunene majice


Osim što su praktične, ove sezone u trendu su vunene košulje. Izaberite vunenu majicu u boji koja će se uklopiti sa ostatkom vaše garderobe i kombinujte je sa farmerkama ili širokim pantalonama.

Čizme do kolena

Čizme do kolena su praktične, ali i veoma atraktivne. Ove sezone ove čizme su posebno popularne u kombinaciji sa haljinama, ali se mogu nositi sa različitim odevnim kombinacijama.


Ukratko, ovo su neki od najpopularnijih trendova za proleće 2023.

 Uz ovu listu, svako će moći da izabere svoj omiljeni trend i stvori savršenu kombinaciju za ovu sezonu. Zapamtite da moda uvek treba da bude zabavna i kreativna, a najvažnije je da se u njoj osećate prijatno i samopouzdano. Ako ne volite pastelne boje, teksas ili retro komade, to nije problem – možete se odlučiti za neke druge trendove ili kombinacije koje vam se dopadaju. 

Proleće je savršeno godišnje doba za eksperimentisanje i izražavanje kreativnosti kroz modu.


Ako se još uvek pitate kako da ugradite neke od ovih trendova u svoju garderobu, evo nekoliko saveta:



Pastelne boje: Ako niste sigurni kako da uklopite pastelne boje u svoju garderobu, počnite sa jednim komadom pastelne boje i kombinujte ga sa neutralnim tonovima kao što su bela, siva ili crna.


Traper: Denim se može nositi na bezbroj načina, ali ako niste sigurni kako da ga uklopite u svoju odeću, počnite sa klasičnim farmerkama i dodajte pastelnu majicu ili košulju.


Retro komadi: Kada su u pitanju retro trendovi, manje je više. Izaberite retro komad, kao što je haljina sa cvetnim motivima ili košulja sa kravatom, i kombinujte ga sa jednostavnim i modernim komadima.




Vunene majice: Vunene majice se veoma lako kombinuju. Odaberite boju koja odgovara ostatku vaše garderobe i kombinujte ih sa jednostavnim komadima poput farmerki ili širokih pantalona.




Čizme do kolena: Čizme do kolena su veoma zahvalne što se kombinuju sa različitom odećom. Izaberite čizme neutralne boje, kao što su crne ili braon, i nosite ih uz haljine, suknje i farmerke.




Ako se još uvek pitate šta da obučete ovog proleća, zapamtite samo jednu stvar – moda uvek treba da bude zabavna i da vam pomogne da se izrazite. Ne ograničavajte se i budite kreativni, jer samo tako možete pronaći savršenu kombinaciju za sebe. Uživajte u proleću i modi!

Популарни постови са овог блога

Почетна